Whiplash - Letselschade Collectief

Ik heb een whiplash

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Vervelende en langdurige klachten

Bij een whiplash zijn de spieren van de nek te ver uitgerekt. Dat komt door een abrupte beweging, bijvoorbeeld bij een aanrijding. Omdat het hoofd relatief zwaar is, krijgt de nek het bij zo’n klap zwaar te verduren. De spieren scheuren, de zenuwen raken ontregeld en jij blijft zitten met langdurige pijn. Meestal ben je pas na 1 jaar klachtenvrij.

Elk jaar zijn er zo’n 30.000 tot 50.000 mensen die een whiplash krijgen. In 4 van de 5 gevallen zat het slachtoffer in een personenauto.

Symptomen van een whiplash

Denk je dat je last hebt van een whiplash? Ga dan zo snel mogelijk naar een arts om dit vast te laten stellen. Als je na een aanrijding last hebt van de volgende symptomen, kan het zijn dat je een whiplash hebt:

  • Hoofdpijn
  • Pijn in de (lage) rug
  • Vermoeidheid
  • Stemmingswisselingen
  • Concentratieproblemen

 

Volg altijd het medische advies van een dokter op en neem veel rust. Voor het afhandelen van de schadevergoeding neem je het best contact op met de experts van het Letselschade Collectief.

 

Recht op een schadevergoeding

In veel gevallen heb je bij een whiplash recht op een schadevergoeding. Het is belangrijk dat je hulp zoekt bij het afhandelen daarvan.
Verzekeraars zijn erop uit om je zo min mogelijk uit te keren, wat ervoor kan zorgen dat je misschien niet al je kosten vergoed krijgt.
Alsof een whiplash nog niet vervelend genoeg is.

Met de gratis hulp van Letselschade Collectief krijg je de vergoeding waar je recht op hebt. We zorgen ervoor dat je al je schade vergoed krijgt,
zodat jij je niet hoeft te verdiepen in alle juridische regeltjes. Ook handelen wij het contact met de verzekeraar van de tegenpartij af.

Persoonlijke begeleiding

We zijn er voor jou

Steek je energie in Je herstel

Gratis hulp

Stel je vraag over jouw letselschade door een whiplash

Heb jij een whiplash opgelopen door de fout van een ander? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We kunnen je dan direct helpen met advies over jouw situatie.