Ongeluk als voetganger - Letselschade Collectief

Letselschade na een ongeluk als voetganger

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Kwetsbaarder kan niet

Als voetganger ben je de meest kwetsbare verkeersdeelnemer. Bij een aanrijding door een auto of ander voertuig is het letsel al snel ernstig. We zien regelmatig botbreuken, hoofdwonden en hersenschuddingen. Ook kun je als voetganger een whiplash oplopen bij een aanrijding.

Tegenpartij is vaak aansprakelijk

De meeste verkeersongelukken met voetgangers ontstaan door een aanrijding met een auto die geen voorrang verleent of te hard rijdt. Net als fietsers zijn voetgangers beschermde verkeersdeelnemers. Heb je letselschade na een aanrijding met een voertuig? Dan is de kans daarom groot dat de tegenpartij aansprakelijk is.

 

 

Maak een overzicht van al je kosten

Loop dus niet onnodig lang door met eventuele klachten, maar kom direct in actie. Laat je medisch onderzoeken en noteer de gegevens van de tegenpartij en getuigen. Zorg dat je een overzicht hebt van alle gemaakte kosten, zodat onze experts alles kunnen verhalen op de tegenpartij.

Meld je letselschade zo snel mogelijk, anders loop je het risico dat je de tegenpartij niet meer aansprakelijk kunt stellen.

 

Letselschade Collectief helpt bij een ongeluk als voetganger

Persoonlijke begeleiding

Altijd een expert bij jou in de buurt

Wij regelen jouw letselschade zodat jij kunt herstellen

Snelle en volledige vergoeding van je kosten

Stel je vraag over jouw voetgangerongeval

Gratis hulp bij letselschade. Meld je ongeluk vandaag nog. Laat je gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. We helpen je direct met gericht advies!