motorongeluk - Letselschade Collectief

Letselschade na een motorongeluk

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Als de ander afgeleid is

Als motorrijder ben je erg kwetsbaar in het verkeer. Hoe voorzichtig je ook rijdt, bij een aanrijding zijn de gevolgen vaak groot. De meeste motorongelukken ontstaan dan ook door de onvoorzichtigheid van andere weggebruikers. Daarom heb je vaak recht op vergoeding van je letselschade.

Medisch onderzoek

Laat je na een motorongeluk altijd medisch onderzoeken, ook als de schade mee lijkt te vallen. Er kan sprake zijn van onzichtbaar letsel, wat wel veel gevolgen kan hebben. Bijvoorbeeld omdat je door een whiplash of hersenschudding niet kunt werken. Je hebt hier vaak langdurig last van, waardoor het je veel geld kan kosten.

 

 

Hou alles goed bij

Ben je slachtoffer van een motorongeluk buiten jouw schuld? Dan helpen de experts van het Letselschade Collectief je de schadevergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Zorg ervoor dat je alle gemaakte kosten goed bijhoudt. Als de veroorzaker een motorvoertuig bestuurde, noteer de schade dan op een schadeformulier. Het kan niet zo zijn dat jij kosten moet maken omdat iemand anders fouten maakt, toch?

 

Letselschade Collectief helpt bij een motorongeluk

Professionele hulp

Persoonlijk en direct contact met een expert uit de buurt

Wij vechten voor de schadevergoeding waar je recht op hebt

Stel je vraag over jouw motorongeluk

Gratis hulp bij letselschade na een motorongeluk? Laat je gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. We helpen je direct met gericht advies!