Andere oorzaken - Letselschade Collectief

Letselschade door andere oorzaken

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Vaak recht op een schadevergoeding

Als je letselschade hebt door toedoen of schuld van iemand anders, heb je vaak recht op een schadevergoeding. Welke oorzaak de letselschade ook heeft, de kans is groot dat je geld kunt krijgen. In Nederland heb je daarnaast ook nog recht op gratis juridische hulp bij letselschade.

Tips bij letselschade

Wat de oorzaak van jouw letselschade ook is, het is sowieso belangrijk aan een paar dingen te denken. Zorg ervoor dat je foto’s hebt van het ongeluk. Noteer ook de gegevens van eventuele getuigen. Laat je ook altijd medisch onderzoeken, ook als er op het eerste gezicht niks aan de hand lijkt. Schakel vervolgens gratis de hulp in van onze juristen en advocaten.

 

 

Gratis rechtshulp bij letselschade

Letselschade Collectief biedt gratis hulp aan in het geval van letselschade. Wacht niet te lang om contact met ons op te nemen.
Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is je schade vergoed te krijgen. We helpen je met de beste experts, uitgebreide kennis en veel ervaring.

Altijd een expert in de buurt

Persoonlijke begeleiding

Krijg al je kosten vergoed

Snelle afwikkeling

Stel je vraag over jouw letselschade

Heb je een vraag over jouw letselschade? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dan helpen we je met direct advies voor jouw situatie.