Hersenletsel - Letselschade Collectief

Ik heb hersenletsel

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Letselschade bij hersenschudding of niet-aangeboren hersenletsel

Als gevolg van een ongeluk kun je hersenletsel oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een zware hersenschudding, hersenbloeding, hersenkneuzing of niet-aangeboren hersenletsel. Dit zijn serieuze aandoeningen, waardoor je vaak volledig wordt opgeslokt door je herstel. Toch kun je in veel gevallen een vergoeding krijgen voor de letselschade.

Dat is zeker het geval als het hersenletsel komt door een ongeluk waarbij iemand anders de schuld heeft. Dat kan een verkeersongeluk zijn, een ongeluk op het werk of een medische fout. De gevolgen kunnen bij hersenletsel erg groot zijn.

Gevolgen van hersenletsel door een ongeluk

 

Als je het slachtoffer bent van een ongeluk waarbij je hersenletsel hebt opgelopen, is herstellen het belangrijkste. De gevolgen kunnen ernstig zijn. Verlamming, coma, afwijkingen in de zintuigen of problemen met denken of het geheugen.

 

Er is vaak intensieve revalidatie nodig en begeleiding voor eventuele kinderen en partners. Dit kost veel geld, dus is het belangrijk om te achterhalen of je recht hebt op een schadevergoeding. Daarvoor kun je contact opnemen met de experts van Letselschade Collectief.

 

Letselschade Collectief helpt bij hersenletsel

Omdat de gevolgen van hersenletsel zo heftig zijn, zoek je de juiste partij voor het regelen van de schadevergoeding. Dat zijn wij.
Omdat we zelf ervaren hebben hoe het is om letselschade te hebben, ondersteunen we je als geen ander. We nemen je al het werk uit handen,
zodat jij je volledig kunt richten op je herstel. Van begin tot eind helemaal gratis.

Landelijk netwerk van experts

Focus op jouw herstel

Ruime ervaring

Persoonlijke begeleiding

Stel je vraag over jouw letselschade door hersenletsel

Heb je door een ongeluk hersenletsel en is iemand anders schuldig? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dan helpen we je met direct advies voor jouw situatie.