Andere oorzaken (landingspagina) - Letselschade Collectief

Letselschade door andere oorzaken

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Bijna altijd recht op schadevergoeding

Vaak ontstaat letselschade door een verkeersongeval, een ongeluk op het werk of een medische fout. Maar daarnaast zijn er nog veel andere oorzaken van letselschade. Als het ongeluk door een ander is veroorzaakt, heb je bijna altijd recht op een schadevergoeding.

Het oplopen van letselschade is erg vervelend. Maar veel mensen weten niet dat ze vaak recht hebben op een vergoeding. Daarom is het Letselschade Collectief opgericht. Samen vechten we voor het geld waar je recht op hebt. Wij nemen jou het werk uit handen, zodat jij kunt herstellen van je vervelende ongeluk.

Wat te doen bij letselschade?

Wat de oorzaak van jouw letselschade ook is, het is belangrijk dat je een aantal zaken goed regelt. Zorg ervoor dat je getuigen hebt en foto’s maakt van de situatie rond het ongeluk. Bezoek altijd een dokter, ook als je niet direct klachten hebt. Vraag gratis hulp bij het Letselschade Collectief en ga nooit zomaar akkoord met het voorstel van een verzekeraar. Die zijn er namelijk altijd op uit om jou zo min mogelijk te betalen.

Oorzaak van jouw letselschade

Wat is er gebeurd waardoor je letselschade hebt? Lees meer over jouw situatie.

Voordelen van Letselschade Collectief

Persoonlijke begeleiding

Landelijke dekking

Veel ervaring

Gratis hulp

Vraag over jouw schade?

Direct gratis juridische hulp van onze letselschadejuristen? Laat je gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. We helpen je direct met gericht advies!