Gevallen - Letselschade Collectief

Schadevergoeding als je gevallen, uitgegleden of gestruikeld bent

De gemeente is verantwoordelijk voor de veiligheid op straat. Ben je gevallen, uitgegleden of gestruikeld door gladheid? Of omdat er een stoeptegel ontbreekt of los ligt? Als je hierdoor letselschade hebt opgelopen, kun je vaak een schadevergoeding krijgen van de gemeente.

Ook als je uitglijdt over een natte vloer, bijvoorbeeld in een winkel of restaurant, kun je in sommige gevallen recht hebben op een schadevergoeding.

Heb ik recht op een schadevergoeding
na een val?

Of je wel of geen recht hebt op een schadevergoeding na een val, hangt van een aantal factoren af.

 

Gemeente is verantwoordelijk

Als de val bijvoorbeeld komt door bevriezing van de weg of een losliggende tegel, dan moet je kunnen bewijzen dat de gemeente nalatig is geweest. Dat is bijvoorbeeld zo als er niet gestrooid is, terwijl de gemeente wist dat het glad was. Het is lastig te bewijzen of de gemeente de schuld heeft aan jouw val. Schakel daarom de gratis hulp in van
Letselschade Collectief, onze experts
weten precies wat ze moeten doen.

 

 

Natte vloer zonder waarschuwingsbord

Voor een val door een natte vloer is het vaak eenvoudiger. Als er geen bordjes bij staan en je had niet kunnen weten dat de vloer nat was, is de tegenpartij al snel aansprakelijk. Ook hier helpen de experts van Letselschade Collectief, zodat je de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt.

 

Laat je niet kisten

Het is best lastig om de juiste schadevergoeding te krijgen als je de regels niet kent. Letselschade Collectief helpt je met de beste experts en gratis hulp.

Altijd een expert in de buurt

Geen gedoe met de tegenpartij

Directe en professionele hulp

Ruime ervaring

Stel je vraag over jouw letselschade door een val

Ben je gevallen en is er iemand anders verantwoordelijk? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We kunnen je dan direct helpen met advies over jouw situatie.