Arbeidsongeval (landingspagina) - Letselschade Collectief

Letselschade na een arbeidsongeval

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Lichamelijke, psychische en financiële pijn

Ben je slachtoffer van een bedrijfsongeval en heb je lichamelijke of psychische klachten? Dat is een nare en pijnlijke situatie. Maar dat niet alleen, het kan je ook een hoop geld kosten. Bijvoorbeeld omdat je het eigen risico van je zorgverzekering moet betalen, of omdat je inkomsten misloopt omdat je niet kunt werken. In sommige gevallen leidt een ongeluk op het werk zelfs tot langdurige arbeidsongeschiktheid.

30% minder loon

Je werkgever is verzekerd tegen bedrijfsongevallen. Als je door een arbeidsongeval niet meer kunt werken, wordt 70% van je loon doorbetaald. Dat lijkt heel redelijk, maar een inkomensterugval van 30% is voor veel mensen een groot probleem. En er is vaak bijkomende financiële schade, bijvoorbeeld in de opbouw van je pensioen of niet meer betaald krijgen voor overwerk.

Bij welke situatie heeft u letselschade opgelopen?

Bent u gevallen op het werk? Of heeft u letsel opgelopen door machine gebruik? De juridische regelgeving ligt per situatie verschillend. Klik op een van onderstaande buttons voor meer informatie over de diverse situaties.

Letselschadecollectief helpt bij een arbeidsongeval

De experts van het Letselschade Collectief zijn er om jou te helpen. Zo krijg je de schadevergoeding waar je recht op hebt.

Altijd een expert in de buurt

Persoonlijk en betrokken

Zorg voor de relatie met je werkgever

Gratis rechtshulp

Vraag over jouw schade?

Direct gratis juridische hulp van onze letselschadejuristen? Laat je gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. We helpen je direct met gericht advies!