Onveilig product - Letselschade Collectief

Ik gebruikte een onveilig product

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Fabrikant aansprakelijk voor onveilige producten

Een fabrikant is verantwoordelijk voor het leveren van veilige producten. Daar zijn verschillende wetten en regels voor, maar een ongeluk kan altijd gebeuren.

Als je letselschade oploopt door een onveilig product, is de fabrikant vaak aansprakelijk. Dat betekent dat je recht hebt op een schadevergoeding, als je kunt aantonen dat het product inderdaad onveilig was.

Wat zijn onveilige producten?

Ieder product dat niet doet wat je ervan mag verwachten, is onveilig. Dat kan dus van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan een smartphone die ontploft bij het opladen of een strijkijzer dat je elektrocuteert. Ook bedorven voedsel valt in sommige gevallen onder de categorie onveilige producten.

 

 

Risico voor de producent

Als consument ben je goed beschermd tegen onveilige producten. Dat blijkt onder andere uit het feit dat je de schuld van de producent niet hoeft te bewijzen. Je hoeft alleen te bewijzen dat je letselschade hebt opgelopen door het product van de fabrikant. Daarna is de fabrikant aan zet. Helaas hebben die vaak erg goede advocaten in dienst om te voorkomen dat ze te veel schadevergoeding moeten betalen. Maar jij hebt Letselschade Collectief.

De beste juristen aan je zijde

Als je de gratis hulp van Letselschade Collectief inschakelt, sta je er niet alleen voor. Met ons landelijke netwerk van experts op het gebied van letselschade
is er altijd iemand in de buurt om je te helpen. Wij zorgen ervoor dat je de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt!

Gratis juridische hulp

Professionele en persoonlijke begeleiding

Alleen de beste juristen en advocaten

Jarenlange ervaring

Stel je vraag over jouw letselschade door onveilige producten

Heb je door een onveilig product letselschade opgelopen? Laat je gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. We helpen je direct met gericht advies!