Fout door fysiotherapeut - Letselschade Collectief

Medische fout door een fysiotherapeut

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Verantwoordelijk voor je behandeling

Veel mensen denken onterecht dat alleen artsen aansprakelijk kunnen zijn voor een medische fout. Dat is niet het geval, ook een fysiotherapeut kan een medische fout maken. En voor die medische fout kun jij hem aansprakelijk stellen. Bijvoorbeeld als een behandeling je klachten alleen maar erger maakt en tot onherstelbare schade leidt.

Medische fout
of niet

Het beoordelen van een medische fout door een fysiotherapeut is erg lastig. Daarom hebben we de beste medisch-juridische experts om jouw geval te beoordelen. Zo kom je er snel achter of je recht hebt op een schadevergoeding. Wat de uitkomst ook is, de hulp van het Letselschade Collectief is altijd volledig gratis.

 

Verkeerde diagnose

Een behandeling is alleen succesvol als de diagnose juist gesteld is. Is dat niet het geval, dan kunnen oefeningen en behandelingen van een fysiotherapeut ook averechts werken.
Het stellen van een onjuiste of te late diagnose is ook een medische fout, waarbij je rechts hebt op een schadevergoeding. Daar helpt Letselschade Collectief je bij.

Landelijk netwerk van experts

Persoonlijk en betrokken

Gratis, van begin tot eind

Directe ondersteuning

Stel je vraag over jouw letselschade door een medische fout

Ben jij het slachtoffer van een medische fout door een huisarts? Laat je gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. We helpen je direct met gericht advies!