Over ons - Letselschade Collectief

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Door mensen, vóór mensen

Letselschade Collectief is een organisatie die gratis juridische hulp en rechtsbijstand levert aan mensen die lichamelijke of psychische schade hebben door toedoen van een ander. De meeste mensen die schade door schuld van een ander hebben, maken geen gebruik van het wettelijk recht op gratis juridische bijstand. Dit komt meestal omdat men niet bekend is met dit recht. De missie van Letselschade Collectief is mensen bekend te maken met dit recht en direct de mogelijkheid te bieden om zich ervoor aan te melden. Dat is altijd de moeite waard, ook als je er zelf niet veel van verwacht. De kans op vergoeding is meestal groter dan gedacht. En ook de eerste beoordeling van mogelijke letselschade door onze specialist is kosteloos, zelfs als er geen grond voor een schadeclaim uit blijkt. Letselschade Collectief is een organisatie door mensen en vóór mensen. Persoonlijk contact, korte lijnen en directe hulp staan voorop. 

 

Nieuwe juridische dienstverlening

Bij het Letselschade Collectief is een landelijk netwerk van gespecialiseerde juristen en advocaten aangesloten. Zij zorgen ervoor dat de schade wordt vastgesteld en vergoed. Letselschade Collectief maakt de gratis juridische bijstand heel eenvoudig en direct bereikbaar voor iedereen. Daarmee biedt Letselschade Collectief een nieuwe en unieke vorm van juridische dienstverlening.

 

Oprichters en partners met brede ervaring

Letselschade Collectief is opgericht door drie partners, die nu samen sturing en leiding geven aan de uitbouw van de organisatie. Zij combineren kennis, deskundigheid en ervaring op het gebied van juridische zaken, ondernemen, innovatieve business concepten en marketing. Een van de oprichters heeft langdurige persoonlijke ervaring met de juridische afwikkeling van eigen letselschade. Deze ervaring heeft mede bijgedragen aan de motivatie en inspiratie voor het Letselschade Collectief.

 

Onze missie

  • Volledig ontzorgen van letselschade slachtoffers
  • Passende schadevergoeding realiseren
  • Met kosteloze juridische hulp volgens wettelijk recht
  • Door erkende letselschade experts
  • Volledige afwikkeling binnen afzienbare tijd
  • Persoonlijke, betrokken en professionele dienstverlening

 

Onze kernwaarden 

+ Persoonlijk – dienstverlening met korte lijnen en persoonlijk contact met belangenbehartiger

+ Betrokken – een organisatie door mensen voor mensen

+ Kwaliteit – alle letselschade expertise in huis, professionele experts, GBL-borging

+ Innovatief – wij denken altijd in (nieuwe) mogelijkheden

+ Eerlijk – geen valse beloftes, we doen wat we zeggen