Fout door arts - Letselschade Collectief

Medische fout door een arts

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Ook artsen zijn menselijk

In een ziekenhuis worden dagelijks veel operaties en ingrepen gedaan. Dat gaat van simpele ingrepen zoals het verwijderen van een moedervlek tot een complexe operatie als een longtransplantatie. En iedereen is menselijk, dus helaas gaat het nog wel eens fout. In veel gevallen heb je dan recht op een schadevergoeding.

Medische fouten komen veel voor

In 2017 kregen ongeveer 40.000 Nederlanders te maken met schade na een medische fout. De meest gemelde oorzaak is een verkeerde of te laat gestelde diagnose, maar ook fouten bij een operatie of ingreep komen regelmatig voor.

 

 

Slechte afhandeling

De afhandeling van medische fouten door een arts in een ziekenhuis laat vaak te wensen over. Volgens de Ombudsman zijn ziekenhuizen en artsen er de laatste 10 jaar niet opener over geworden.

 

Laat het er niet bij zitten!

De gevolgen van een medische fout door een arts kunnen erg groot zijn. Laat je daarom niet met een kluitje in het riet sturen
door een arts of ziekenhuis, maar zorg dat je krijgt waar je recht op hebt. Letselschade Collectief biedt je gratis hulp.
We nemen het werk voor je uit handen, zodat jij zo goed mogelijk kunt herstellen.

Persoonlijke begeleiding

Gratis hulp

Jij richt je op herstel

Altijd experts in de buurt

Stel je vraag over jouw letselschade door een medische fout

Ben jij het slachtoffer van een medische fout door een arts? Laat je gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. We helpen je direct met gericht advies!