Archief Reviews - Letselschade Collectief

Wat wij kunnen betekenen voor onze klanten

Letselschade Collectief staat je bij met gratis rechtsbijstand.

Letselschadecollectief helpt

Alle schade die is ontstaan door een verkeersongeval buiten jouw schuld, noemen we letselschade. Dat gaat niet alleen om je gezondheid, maar ook om financiële schade. Letselschade door een verkeersongeval kost je bijna altijd geld, of het nou een nieuwe auto is of gemiste inkomsten. Laat je daarom meteen bijstaan door een juridisch expert van het Letselschade Collectief. De experts van het Letselschade Collectief zijn er om jou te helpen. Zo krijg je de schadevergoeding waar je recht op hebt.

Reviews van onze klanten

De heer. Kitoko, Groningen

Aangereden op mijn scooter

‘Door de ‘drukte’ bij mijn verzekeraar kreeg ik niet waar ik recht op had. Als je aangereden wordt buiten eigen schuld lijkt het mij vrij normaal dat de aansprakelijke betaald’.

De heer. Slof, Friesland

Gevallen door opstaande stoeprand

‘De gemeente is aansprakelijk maar wou me afkopen met een veel te lage vergoeding. Ik kwam in contact met deze organisatie en vanaf dat moment is er een jurist tussen komen te staan”.

Mevr. V. Leijen, Overijsel

Whiplash door een zwaar verkeersongeval

‘Ik ben erg blij met de adviezen en ondersteuningen van mijn jurist. Hij kwam bij me thuis. De zaak verloopt voorspoedig. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.’

Mevr. Vd. Woude, Flevoland

Gevallen van de fiets door een omgewaaid reclamebord

‘Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit bedrijf. Ik kreeg een passende vergoeding, dit had ik zelf niet kunnen realiseren’.